Testimonial - Original Immo
Testimonial

Dé glimlach van de dag 15 november 2017:

Iemand vroeg een referentie en we kregen dit:

 

Wij hebben reeds heel wat ervaring daar Original Immo onze vijfde syndicus is en ik kan u alvast mededelen dat we uiterst tevreden zijn met hen.

 

Als antwoord op uw vraag geef ik u hier graag enkele ervaringen mee:

 

De filosofie ‘Kennen, dienen en vertrouwen‘ mag Original Immo zich zeker toeschrijven.

 

Ter verduidelijking:

 

Kennen =  Zij getuigen van een grote vakkennis, regels worden correct gehanteerd en gerespecteerd, het financiële beleid is punctueel en transparant. De jaarlijkse afrekening is nauwkeurig en duidelijk opgesteld. Elke eventuele vraag hieromtrent werd steeds correct beantwoord en indien nodig van extra uitleg voorzien.

 

Dienen = Uitstekende dienstverlening, waarbij ze “Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze (gaan) doen” (Wij hebben in het verleden vaak anders ervaren)

Ikzelf ben vooral onder de indruk van de snelheid waarmee elke vraag die ik stel, op een professionele manier, binnen de dag (zo niet binnen de minuten) wordt beantwoord en in de mate van het mogelijke naar een oplossing wordt gezocht.

De heer Murre deinst er niet voor terug om zelf in zeer dringende gevallen (nachtelijke uren/ avonduren) ter plaatse te komen om de problemen ( wateroverlast) zelf mee proberen op te lossen en alles in goede banen te leiden. (Hopelijk voor hem ‘once in a life time’) 

 

Vertrouwen = Sebastiaan Murre geeft u het gevoel van oprecht geïnteresseerd te zijn in de noden en wensen van de eigenaars en zijn huurders en zet alles in het werk om iedereen tevreden te stellen met ruime aandacht voor de goede werking van het gebouw. Klanttevredenheid dragen ze duidelijk hoog in het vaandel.

 

Nog even voor alle duidelijkheid vermelden dat ik de heer Sebastiaan Murre en Original Immo voordien niet kende en er geen enkel voordeel zou uithalen om enkel de positieve punten met u te delen.  Indien anders zou ik u ook hiervan zeker op de hoogte brengen, maar dit is me gelukkig nog vreemd.

 

Voor ons is het vooral fijn te weten dat we na 4 eerdere syndici eindelijk bij een gestructureerde, punctuele, enthousiaste en eerlijke syndicus Original Immo, terecht zijn gekomen. 

Ik kan u Original Immo dan ook ten zeerste aanbevelen en wens er u een even vlotte samenwerking mee als wij nu ervaren.

 

Alvast veel succes gewenst met uw gebouw!

Prettige avond verder!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Commissaris van de Rekeningen gebouw Antwerpen

 

Het Original Immo Beheersteam staat ook voor u klaar!

welkom@oi.be