Student - Original Immo
Student
Lees meer

Student

Het uniek en origineel ontworpen studentenbeheermodel ‘SSA‘ (Sustainability in Student Accommodation) steunt op een georganiseerd geïntrigeerd systeem en valt uiteen in volgende deelgebieden:

Syndicus = algemene delen

Als syndicus is het ORIGINAL IMMO-team uw professionele vertrouwenspersoon die instaat voor het dagelijkse beheer van uw mede-eigendom. Wij zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van de beslissingen die genomen worden op de algemene vergadering van de Vereniging van Mede-Eigenaars (ofwel VME) en voert deze taak met de grootste nauwkeurigheid en efficiëntie uit. Zo ook bijvoorbeeld het onderhoud en herstel algemene delen.

Beheer = privatieve kavel

Het ORIGINAL IMMO-team kan als rentmeester optreden als uw vertrouwenspersoon en de meeste van uw taken als eigenaar overnemen opdat u zorgeloos kan genieten van het rendement op uw investering. Als er bijvoorbeeld in de kavel een lamp, douche of een kookplaat kapot is regelen wij herstel en opvolging.

Verder wordt er door ons uniek en origineel sensibilisatieprogramma opgezet om de studenten via transparantie en meetbare gegevens als water-, gas- en elektriciteitsverbruik per maand te informeren en daardoor hun te sensibiliseren naar hun verbruik toe met het oog op het verlagen van hun ecologische voetafdruk.

Om dit alles tevens in de praktijk te brengen wordt gewerkt met een uniek en origineel participatieprogramma voor Antwerpen. Reeds gekend in steden als Leuven, Amsterdam, Gent wordt er door de student in het begin van het huurcontract een extra forfait van € 300,- betaald die tegenover het gemeenschappelijk verbruik staat. Wanneer op het einde van het seizoen blijkt dat duidelijke heldere verbruiksdoelen zijn gehaald krijgt hij de forfait terug. Bij een extra inspanning en een verbruik lager dan realistische vooropgestelde (deel)verbruiksdoelen krijgt hij zelfs een extra bedrag aan betaalde kosten terug van maximaal € 150,-. Dit geeft een collectief verantwoordelijkheid binnen een gebouw/blok.

Verhuur = verhuur privatieve kavel

Jaren ervaring binnen de niche van studentenverhuur met service, structuur en communicatie naar studenten toe. Verder wordt er in samenwerking met partners tevens de studenten de mogelijkheid geboden om snel doorstroming te vinden naar een studentenjob mocht hun dat interesseren.

De ervaring leert ons dat heel wat ouders van studenten hierin tevens een meerwaarde zien van het bewust beheer door ons aangeboden.

 

 

NOG GEEN KLANT?